Petrecerea lui Dragoş

V-am zis că pe 12 Martie este ziua lui Dragoş şi a împlinit doi ani (2010). Ăsta bineînţeles că este un motiv serios de petrere, aşa că ne-am pus pe treabă. Îl las pe el să vă povestească cele întâmplate, cu vorbele lui, presupuse de mine şi ajutat de câteva instantanee surprinse pe firul evenimentelor. Aşadar, să-i dăm drumul:

4 thoughts on “Petrecerea lui Dragoş

  1. La multi ani Dragosel !!!!!!! Imi place nespus de mult felul in care s-a desfasurat Ziua Ta, sincera sa fiu eram ffff curioasa cum este o petrecere intre picii de doi anisori. Pe vremea cand s-a nascut taticul tau inca nu era tehnologia atat de avansata si nici posibilitatile materiale nu prea ne permiteau mai mult de un tortulet facut in casa cu lumanarelele potrivite varstei. Mi-aduc aminte ca la 4 ani al taticului tau, eram plecati in concediu si n-am facut tortul. Si ce crezi, cand il intrebau “Bobita cati ani ai tu???” el raspundea 3, eu disperata “nu puiule ai 4”, ”dar cum eu ca n-am avut tort !!!!”, asa incat la inceputul lunii septembrie i-am facut tortul.
    Sunt bucuroasa ca m-a ajutat Bunul Dumnezeu sa-mi vad primul nepot si poate si al doilea, este un privilegiu nepretuit, pot spune cu mana pe inima ca ma simt o femeie si o mama realizata si fericita. Nu exista bucurie mai mare pentru o mama decat sa-si vada copilul fericit alaturi de familia lui. Maia

  2. Maia, ai crescut un băiat sănătos și fericit și acum ai și nepoțel, chiar neoței. Mă bucur că ești fericită 🙂 și pentru tine și pentru noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.