Despre

Am zis să completez pe măsură ce trece timpul…

2010

Sunt Costin, din Ploieşti, de profesie tată. Aşa sună bine, cu toate că, la partea cu “de profesie” este totuşi o exagerare cam mare. Pot spune totuşi că sunt tată. Primul care mi-a oferit postul rangul ăsta este Dragoş Mihai, născut pe 12 Martie 2008.

Mocnea un gând în mine de când cu apariția lui, să scriu despre el pe un blog. M-am gândit apoi că ar trebui să aibe şi el dreptul să fie de acord sau nu, şi cum nu prea ne înţelgem încă, cred că ar fi bine să nu fac ceva ce mai târziu să nu-i placă.

Sper că nu din pur egoism, am ales să fac blogul ăsta despre a fi tată. Nici de altruism nu poate fi vorba, pentru că nu mă aştept să scriu aici sfaturi indispensabile tuturor taţilor.  Cu toate astea, îmi aduc aminte cu cât efort căutam sfaturi pentru tineri tătici. Cu greu găseam ceva. 99% erau pentru mămici, că, deh, ele sunt numărul unu la treaba cu copiii.

Acum (februarie 2010) suntem însărcinaţi cu al doilea copilaş aşa că ar cam trebui să ştiu ce spun.

Aşadar, să vedem ce iese…

2012

Cum zice și Mami mai jos la comentarii, acum (februarie 2012) deja avem ceva experiență cu cel de-al treilea copilaș, deci probabil habar nu am ce mai vorbesc 🙂

2016

S-a născut și Vlăduț în Octombrie 2015. Ne-am mutat la Pitești. Avem deci patru pitici. Mai avem trei și-o facem pe mami Albă ca zăpada.

2019

Ciiiiinci. Pe 21.04 la ora 21:04 s-a născut Zina Ioana, a cincea noastră minune mică 🙂

Teoretic mai e loc pe pagina asta, însă ar fi suficienți, nu? 🙂