La mulţiiii aniiiiii Draaagooooş-Miiihaaaai. Astăzi face piticul nostru doi ani. Întregi. Ce bătrân sunt. Am realizat dimineaţa asta ca şi vârsta devine relativă, adică nu mai trebuie să zic că am 32 de ani ar trebui să fie cam aşa:

Cineva mă întreabă: – Câţi ani ai?

Eu: Unul de doi ani şi unul de zece săptămâni.

Oricum, înainte de Dragoş, nu am conştientizat trecerea timpului atât de mult. Acum este imposibil să nu realizezi cât creşte şi cum trece timpul. Parcă este bine, că dacă realizez cum trece timpul, pot să mă concentrez mai bine pe lucrurile importante. Azi de exemplu, pe ziua lui.

Vom avea în vizită mai mulţi pitici, vreo zece, şi cu ceva părinţi cu ei, şi noi avem ditamai două camere. Haos cu semnificaţie de veselie-bucurie-fericire.

La mulţi ani piticule şi să-mi alegi un azil frumos la bătrâneţe 🙂

Capitol: După naştere  Cuvinte cheie: ,
Poţi lăsa un comentariu, sau trackback de pe blogul tău.

Jurnal de tată

9 Comentarii
 1. Anca says:

  La multi ani Dragos!!!!!!!!!!!!!
  Sa va aveti parte de multa fericire si va dorim multa sanatate sa va puteti bucura cat mai mult de mica voastra comoara!

 2. Robert says:

  La multi anisori!

 3. Tata says:

  Mulţumim dragilor, mulţumim mult. Întrebarea clasică, deosebit de enervantă înainte să-l avem pe Dragoş era voi când faceţi un copil? Aşa că nu pot să mă abţin să nu vă întreb şi pe voi. Când, când ăăăăă?

 4. Alina&Vali says:

  La multi ani cu sanatate.
  Si pt parinti sa mai faca unul ca e “samanta” buna.

  Va pupam

 5. Alina&Vali says:

  aaaa …. si sa nu uitam.. va anuntam noi cand e gata si la noi :::)

 6. Tata says:

  Mulţumim Alinuţa. Să vă ajute Dumnezeu să fie bine.

 7. Titia says:

  La multi anisori Dadu! Sa cresti mare si voinic, sanatos si norocos, sa fii mereu la fel de vesel si plin de viata si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!
  Iar voua, mamiiii si tatiiii, sa va mai dea Dumnezeu un copil la fel de bun, frumos, destept, sanatos,vesel si cuminte ca Dragos!
  Poate un pic mai mancacios(daca e sa o intrebi pe mamiiiiii)
  Asteptam cheful de la anul!

 8. Tata says:

  Mulțumim Titiiaa. Să dea Dumnezeu. Și să fie fetiță 🙂 Și mâncăcioasă. Și să doarmă noaptea. Șiiiii, hai lasă, că deja ar fi perfect…

Lasă un comentariu