1 Decembrie 2012

Acum doi ani am mers cu Drăgoșel la parada militară din Ploiești, sau defilare, sau cum i s-o mai zice și a fost foarte impresionat de mașinile de poliție, jandarmerie, niște tancuri, lansatoare de rachete, polițiști călare etc. Acum un an n-am fost în țară, sau eram la servici, așa că s-a dus cu bunicul, iar anul acesta am avut plăcerea să mergem din nou, dar în efectiv complet.

Regruparea am făcut-o dimineață, pentru că Drăgoșel a fost la Maia în cantonament câteva zile, iar Feli a vrut și ea să stea la Buni aseară, așa că practic am rămas în casă doar eu cu Mami și cu Ilincuța, adică aproape pustiu frate. Feli a venit dimineață acasă, apoi am trecut cu toții să-l luăm pe Drăgoșel și ne-am dus pe Republicii unde se întâmplă lucrurile. Față de acum doi ani, mult mai puține chestii, dar, și ceva în plus, adică niște avioane care au făcut ceva spectacol pe cer spre deliciul piticilor din zonă, ca să nu zic că și eu și Mami râdeam ca doi copii când făceau ăia niște scheme simpatice din aripi.

De ce am mers? Păi nu doar să ieșim din casă într-o zi frumoasă cu soare și vreo zece grade. Este totuși ziua României, țara noastră, iar câtă vreme stăm aici, eu consider că trebuie să-i respectăm niște lucruri.

N-am avut noi steag așa mare ca alții…

Dar să nu uităm că noi avem unul mult mai mic, dar zilnic prezent în casă lângă blazonul familiei, că deh, n-avem noi sânge albastru, dar suntem creativi din fire.

Până una alta, La mulți ani România! chiar dacă vrem să ne fie dor de tine câteodată 🙂

2 thoughts on “1 Decembrie 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.