Cea mai oală cratiță

Vorbim despre asta:

Și ce vezi tu este o simplă oală, sau cratiță, sau cum vrei tu să-i zici, chiar urâțică am putea spune. Ce văd eu este o amintire deosebită.

2008, martie, 13, Maternitate Polizu, București, unde s-a născut Drăgoșel. Tati a stat cu mami într-o rezervă ca să ne bucurăm împreună de primele zile ale primului nostru copilaș, atât de mult dorit și așteptat. Mami trebuia să concureze cu Fulga la producția de lapte pentru bebe, așa că bea ceai, combinația clasică (fenicul, anason și chimen). Aveam la noi un termoplonjon, că pe vremea aia nu era cu tehnologie d-asta avansată, sau condiții ca la următoarele nașteri în maternități particulare.

Am plecat pe Buzești să caut o oală. N-a fost neapărat dragoste la prima vedere, dar ne-am unit imediat destinele și ea a devenit cea mai oală cratiță care va exista vreo dată.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “Cea mai oală cratiță”

  1. Mami Avatar
    Mami

    Si cred ca nu exagerez cand spun ca mi-a daruit sute de litri de ceai nasol la gust dar atat de bun pentru productia de laptic necesara lui bebe Dragosel (Tiribombita). A fost o adevarata oala minune!

  2. Tata Avatar

    Tiribombiță, mică mititică, Tiribombiță frumușică foc…

  3. […] două ibrice, ci o cădiță. Scriam acum ceva vreme despre cea mai cratiță oală, sau cea mai oală cratiță, iar acum a venit vremea să ne luăm rămas bun de la un alt obiect care a fost cu noi o perioadă […]

Leave a Reply