Doi anișori

Și uite că micuța noastră mare, Felicia,  a împlinit doi anișori, așa trece timpul și noi îmbătrânim cu folos pe lângă piticii noștri. Mami a făcut  două tortulețe, unul pentru ziua ei și unul pentru petrecerea de ziua ei, mda, belșug. Nu sunt ele profesional făcute, dar sunt cele mai minunate pentru că au un ingredient deosebit, pe care nici cel mai bun cofetar din lume n-are cum să-l folosească: dragostea de mamă. Dacă ne uităm doar la partea materială, unul a fost alb și unul a fost negru, hihihi, ce-o să mă mai bombănească Mami.

De luni Feli începe facultatea, ăăă, asta, creșa, deci mai avem un hop de trecut. Îmi aranjasem și eu să fiu acasă (adică în România) săptămâna asta , special pentru că a fost ziua ei și pentru că vroiam să fiu și eu parte în prima ei săptămână de creșă, dar cum multe în țara asta sunt haotice, iar oficialitățile s-au trezit cu o săptămână înainte că nu sunt pregătite pentru începerea unui nou an școlar, am ratat ocazia, dar o să mă bucur în săptămânile următoare când voi fi acasă și o să merg și eu la grădi cu Dragoș, Feli și Mami care începe și ea școala după atâția ani de la terminarea facultății.

Deci avem deja doi ani și luna viitoare mezina familiei, Ilincuța,  va împlini și ea un anișor, așa că o ținem tot în petreceri, asta da viață frate! Sănătoși să fim.

La mulți ani Feliciuca!

Join the Conversation

5 Comments

  1. sa va traiasca! si sufletul sa vi-l fericeasca! aveti grija, s-ar putea sa o fur cand mai vin in Romania. sunt TOPITA dupa ea. dupa toti trei de altfel. sunteti familia din visurile mele, sincer.

  2. LA MULTI ANI FELICIA VIOLETA!!!!!!!!
    Cuvintele sunt prea sarace sa poate exprima sentimentele mele de bucurie, fericire, de dragoste, de admiratie, de ……atunci cand va privesc pe toti cinci. Nu cred ca exista un dar mai mare de la Dumnezeu decat o familie ca a voastra si multumesc Cerului ca “inca” si eu fac parte din ea.

  3. Nu mai pofti la alții și concentrează-te pe familia ta, care este mult mai minunată decât ai tu timp să-ți dai seama când te gândești la alții. Vino tu în România și ți-i dăm noi pe toți trei pentru vreo săptămână, atunci să te văd io la ce mai poftești heheheee

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *