Și uite că micuța noastră mare, Felicia,  a împlinit doi anișori, așa trece timpul și noi îmbătrânim cu folos pe lângă piticii noștri. Mami a făcut  două tortulețe, unul pentru ziua ei și unul pentru petrecerea de ziua ei, mda, belșug. Nu sunt ele profesional făcute, dar sunt cele mai minunate pentru că au un ingredient deosebit, pe care nici cel mai bun cofetar din lume n-are cum să-l folosească: dragostea de mamă. Dacă ne uităm doar la partea materială, unul a fost alb și unul a fost negru, hihihi, ce-o să mă mai bombănească Mami.

De luni Feli începe facultatea, ăăă, asta, creșa, deci mai avem un hop de trecut. Îmi aranjasem și eu să fiu acasă (adică în România) săptămâna asta , special pentru că a fost ziua ei și pentru că vroiam să fiu și eu parte în prima ei săptămână de creșă, dar cum multe în țara asta sunt haotice, iar oficialitățile s-au trezit cu o săptămână înainte că nu sunt pregătite pentru începerea unui nou an școlar, am ratat ocazia, dar o să mă bucur în săptămânile următoare când voi fi acasă și o să merg și eu la grădi cu Dragoș, Feli și Mami care începe și ea școala după atâția ani de la terminarea facultății.

Deci avem deja doi ani și luna viitoare mezina familiei, Ilincuța,  va împlini și ea un anișor, așa că o ținem tot în petreceri, asta da viață frate! Sănătoși să fim.

La mulți ani Feliciuca!

Share: