Ganduri rupte

Orice imagine ai avea acum in fata ochilor, imagineaza-ti ca este o coala pe o mare planseta de desen. Cand reușești să vezi asta cu ochii închiși ești la nivelul doi. De aici mai ai un pas. Coala asta la care te uiti cu atentie este făcută încet dar totuși extraordinar de repede un ghemotoc. Mai înspăimântător este că vezi cu fiecare colț împăturit că în spatele ei este nimic. Acel nimic mare, negru, care face ca timpul să stea în loc. Nimic nu se mai întâmplă. Vorbești, asculți, dar nu ești tu. Încet îți revii, pentru că trebuie.

Azi am aflat că Drăgoșel trebuie operat. O chestie minoră probabil din punct de vedere medical, dar suficient de mare pentru a opri un univers pentru mine.

Join the Conversation

5 Comments

  1. Trebuie sa facem ce e mai bine pt el. Sa ii multumim lui Dumnezeu ca avem niste copii sanatosi si sa ne rugam la el si ii tina asa. Operatia e usoara si necesara, trebuie sa incercam sa nu dramatizam situatia si o sa fie bine.

  2. Poate ar fi bine sa mai cereti opinia unui alt medic ORL specializare pediatrie; va recomand pe dr. Balanescu Mircea 0745.585.116, are cabinet particular in centru in Ploiesti si vine de la spitalul Grigore Alexandrescu. Este unul dintre cei mai buni dr. ORL copii si eu am fost de doua ori pana acum cu Clara. Consultatia este 100 de ron. Multa sanatate si noroc!

  3. Uite de aia e diferență mare intre a scrie la cald și scrie la rece. Acum nici mie nu mi se mai pare așa o mare problemă…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *