Trinterviuri, Trînterviuri – Ce îl învățăm pe bebe?

Iar a trecut o grămadă de timp de când n-am mai adăugat ceva în jurnalul meu de tată și mă supără puțin situația, pentru că, deși motto-ul este ce-mi doresc (Amintiri din copilărie. Copilăria lor), timpul nu stă pe loc, iar înapoi încă n-am reușit să-l dăm. Oricum, ce-a fost a fost, acum să trăim prezentul, care înseamnă un articol, dintr-o serie care sper să fie lungă, o serie de Trinterviuri-Trînterviuri cu pitici, adică interviuri cu trei Trîmbițași mici-pitici. Adevărat că peste câteva luni, sau de fapt ani, va trebui să schimb numele de la tri la patru, dar mai întâi să vină bebe, să mai crească și el puțin, să înceapă să vorbească, apoi vedem noi.

Săptămâna trecută (început august 2015) am lăsat-o pe Mami să învețe pentru examene, că deh, este din nou la școală și am plecat cu cei trei pitici la Pitești, la casa unde în curând vom locui cu toții împreună și-i vom spune acasă. A fost pentru prima oară când am plecat singur cu ei trei, iar o săptămână părea inițial un interval provocator de lung. Frumusețea vieții mi-a arătat din nou ce însemnă efemeritatea și când s-a terminat săptămâna, parcă nici nu fusese. E adevărat că nu am stat numai acasă, unde o piscinuță mică a scos toți banii săptămâna asta, am mers la zoo, la Muzeul în aer liber și prin oraș, cu toate că zilele astea caniculare ne-au cam dat bătăi de cap.

Este adevărat că Mami ne-a lipsit foarte mult și nimic n-a fost complet zilele astea, însă la cât de greu mă așteptam să fac față experienței și la cât de simplu și plăcut a fost, timpul parcă a zburat.

Așadar, să revenim la Trinterviuri-Trînterviuri cu pitici.

Episodul 1 este dedicat piticului numărul patru din familia noastră care ne va bucura în curând cu prezența lui imposibil de nesesizat și se intitulează Ce îl învățăm pe bebe?

Va fi greu să mă țin de dorința de a nu cenzura înregistrările, iar cel puțin primul episod respectă regula asta, chiar dacă ultima parte cam cerea niște mici ajustări 🙂 oricum, bucuria mea este că mă interesează mai puțin dacă-ți place ție și mai mult să strâng amintiri din copilărie, copilăria lor.

Nu pun subtitrare pentru ce zice Ilincuța care este prima, că noi înțelegem, doar să știi că subiectul este cum îl învață ea pe bebe să meargă cu bicicleta. Vizionare plăcută!


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 responses to “Trinterviuri, Trînterviuri – Ce îl învățăm pe bebe?”

 1. waven Avatar
  waven

  Unde dau și eu like? 😛

 2. Tata Avatar

  La o bere, in persoana 🙂

 3. waven Avatar
  waven

  La mai multe beri/persoane. Că doar nu de pitești fără să-ți iei rămas bun de la Ploiești, nu?

 4. Tata Avatar

  Ne vedeeeeeem jooi, ne veeeedeeem jooooi

 5. […] waven: La mai multe beri/persoane. Că doar … […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *