Feli la cinci anișori

Îmbătrânim cu folos. Au trecut cinci anișori de când mijlocia noastră ne-a îmbogățit universul. Acum că urmează să avem patru copii, nu știu cum îi vom mai spune. Era simplu: ăl mare, milocia și cea mică. Acum trecem de la triplu la cvadriplu (dacă așa s-o spune corect), iar dacă doar a spune e mai complicat, a face este cu siguranță mai puțin ușor.

Așadar, Felicia noastră, mezină momentan, a împlinit cinci anișori și am sărbătorit-o corespunzător, dimineața cu copiii și seara în familie. Cum abia ne-am mutat la Pitești și nu cunoștea aici copii, i-am făcut ziua la Ploiești, dar la cum decurg lucrurile sigur la anul situația se va schimba și sper să invite mai mulți copii la următoarea petrecere, nu numai unul care să fie prietenul ei. Nu de alta, dar încă n-am permis port-armă 🙂

Pentru petrecerea piticilor am preferat să mergem la Mc Donalds și știu că nu e mâncare sănătoasă și nici noi nu-i ducem decât din când în când, dar au spațiu amenajat special pentru copii, au personal specializat, nu trebuie să duci nimic, iar după două ore poți pleca acasă unde faci petrecerea pentru adulți, cu conștiința împăcată că a avut și micuța sau micuțul petrecere unde s-a distrat cu prietenii, iar tu poți bea un pahar de vorbă…

Urmează Mami la sfârșit de septembrie și apoi Ilincuța în octombrie, Drăgoșel fiind tocmai în martie, asta neluând în calcul șansele majore ca bebe să se nască tot  în aceeași perioadă cu Ilincuța, deși matematic ar trebui să apară pe la începutul lui noiembrie (2015).

Oricum, un lucru e cert: la motive de petrecere suntem beton, asta nu numai pentru că avem trei copii și în curând patru, dar le-am și pus câte două nume, iar unul din criterii a fost să avem cam lunar ceva de sărbătorit, așadar, să petrecem sănătoși!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *