Sexul din greşeală

Interesant titlu, nu? Şi vorbim de 32 de săptămâni de pauză. Hihi. Şi acum să explic. Au trecut 32 de săptămâni de sarcină, timp în care nu am ştiut sexul bebeluşului nostru. Cum probabil ştii deja, noi eram hotărâţi să nu aflăm sexul lui bebe până la naştere, vroiam să fie ca în vermurile de demult. Devenise chiar interesant. Am fost la ecografie, a treia, sau a patra parcă, la sarcina asta. Ne-au programat la sediul din Decebal (Sanador) la ora 18.45. Având în vedere că am fost în concediu nu am avut probleme să ajungem, cu toată plăcerea traficului din Bucureşti. Nesurprinzător, au întârziat vreo 20 de minute până am intrat în cabinet. I-am spus doctoriţei că nu vrem să ştim sexul. Începe să ne arate bebelouiul care făcea nişte scheme deosebite cu picioruşul pe la năsuc. Nu trece mult şi zbang:

– Avem o feti…Ăăă, mă scuzaţi.

S-a tot scuzat că ne-a spus sexul, că toţi părinţii vin în primul rând la ecograf ca să afle sexul, bla-bla.

Acum, eu vroiam fetiţă şi evident m-am bucurat, doar că spontaneitatea momentului mi-a răpit sau mai bine zis umbrit puţin din exaltare. Adică pana mea, eram bucuros şi cu fată şi cu băiat, doar că mă obişnuisem cu gândul că vom afla doar la naştere, voi fi pe holul maternităţii, va ieşi o asistentă şi îmi va arăta odrasla. Ei bine nu, mândreţea de doctor n-a ţinut minte singurul lucru pe care i l-am spus-cerut.  Varză, var-ză!

Revenind însă la subiectul surprizei, vom avea o feeeeeetiiiiiiiiţăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă! Iiiihaaaaaa! Exact cum am vrut. Un băieţel mai mare cu doi-trei ani şi apoi o fetiţă. O să-i facem codiţe ca s-o poată trage Dragoş de ele. Şi pe ea o s-o învăţ să respecte băieţii care o respectă, iar pe ceilalţi să-i pună la respect cu un şut în coa.. astea, ştii tu.

Şi ce să mai lungim vorba, mititica e mai jos. Iuuuuhuuuuu! Mânca-o-ar tati pe ea de mititică bosumflică.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Cred ca sunt in asentimentul intregii familii cand spun “IUUUUUHHHHHUUUUU”! Noi, Titia si Titi, si stiu ca si Biu si Bubuia (si mai ales Maia, care a avut baiat) speram din tot sufletul sa fie fetita.
    Si daca e macar 1 % la fel de scumpa si draguta cum e fratiorul ei mai mare, inseamna ca o sa fie cea mai scumpa fetita din lume.
    Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va umple viata de bucurii!

  2. DOAMNE CE BUCURIE !!@!!!!!!! Sunt cea mai fericita maie pe glob, acum mi-se indeplineste un vis de o viata, deoarece mi-am dorit toata viata o fetita. Este adevarat ca baiatul mi-a adus o fetita pe Ralucuta, pe care o iubesc ca pe fata mea. dar sa am acest privilegiu sa am o nepotica este un rasfat din partea celui de SUS, si n-am cuvinte sa multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta fericire…………………………….
    Pentru o fetita este o binecuvantare sa aiba un frate mai mare, mai ales daca este un copil minunat si smecheras cum este Dragosel (stiu acest lucru din experienta, si eu am avut un frate Dumnezeu sa-l odihneasca BANDI, care m-a protejat si m-a ajutat tot timpul).
    Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe totii sa fim sanatosi ca sa ne bucuram de viata alaturi de toti cei dragi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *