8 Martie 2010

Nu știam în ce categorie să pun articolul ăsta, că ar fi după naștere dacă iau varianta că eu și Drăgoșel o așteptăm pe mami să se întoarcă de la petrecere, dar ar fi și înainte de naștere dacă luăm în calcul că aia mică (presupunere) este cu mami la petrecere. Sper că ”aia mică” pentru că ar fi puțin ciudat ca un băiat să meargă și la striptis, și masculin, chiar înainte să se nască, nu? De fapt, dacă stau să mă gândesc, mai ciudat ar fi să fie băiat și să meargă la treburile astea la maturitate. Doamne să mă ferești de faza cu… vine băiatul acasă, tatăl îl întâmpină și băiatul spune:

Tată, ți-o prezint pe prietena mea: Cornel.

Oricum, revenind, ne-am făcut temele de ieri când i-am cumpărat împreună cu Dragoș un buchet frumos de flori. A primit și cadou mami, da. Cam cu vreo trei săptămâni înainte, că a fost cuminte. Un ceas. Al 142-lea. Exagerez. Mai mult de 140 nu are. Exagerez. Este primul cu cadran mare, rotund, fundal negru, curea din piele. Restul sunt altfel.

Mami, de fapt articolul ăsta este pentru tine, că nu ar fi fost vorba de un jurnal de tată fără copii, iar de copii nu ar fi fost vorba fără maaaamiiii. La mulți ani! alături de noi. În seara asta Dragoș a  fost foarte cumințel și a învățat să și scrie, special pentru tine:

NBVVVVVN JHGTFRG       GGGGGGGG                  BG      MNCCCM,…vvvnnncd., 5tgb cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc                    cccccccccccc                          ffffxzzzzcccccccccccccccccccccc ccccccccccccccvvvvvvvvvvvvvvvcavvv`rrrrrrr..mnbcqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Tu știi foarte bine ce înseamnă 🙂 dar traduc și pentru ceilalți: mamiii, eu și tati te iubim, și chiar dacă te mai supărăm din când în când, mai ales eu, că tati este foarte cumințel (nota autorului), îți dorim să fii sănătoasă și fericită pentru că ești cea mai bună mamă.

Ca să nu fie chiar așa emoțional mesajul, mai adaug o notă de autor: până te faci babă zbârcită și nesuferită. TI.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “8 Martie 2010”

  1. Poponila Avatar
    Poponila

    Dragii mei baieti, va multumesc mult pentru urari, pt. ca existati si pt ca ma iubiti. Si eu va iubiesc f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f. mult.

  2. Tata Avatar
    Tata

    Cu plăcere mama Poponilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *