Tigrişorul, pisicuţa şi pinguinul

A mai trecut o săptămână frumoasă în familia nostră cu trei pitici. Şi nu, nu facem şapte. Şi da, Mami e Albă ca zăpada, iar eu sunt naratorul 🙂 Dimineaţa la grădi a fost parcă puţin mai bine spre final, în sensul că trilurile Feliciei nu se mai auzeau din stradă când plecam. Pe vineri parcă nici n-a mai plâns aşa cu suspine din alea din călcâie. Cine ştie, poate săptămâna asta o să fie mai bine, oricum, noi continuăm. Ce tare o să fie în septembrie anul viitor, când începe şi Ilinca, atunci să vezi dimineţi interesante, dar mai e ceva până atunci, să ne concentrăm pe prezent.

Grădiniţa merge bine, avem un nou ierbar-frunzar-bălărar:

Momente de bucurie dansantă, când toţi trei micuţii dansează, Drăgoşel balerin, că deh, merge la dansuri, Feliciuca maimuţica, din ADN, de la Tati, iar Ilinca pinguineşte, de la cine oare? 🙂

Filmuleţul cu dansatorii este aici, s-ar putea să dureze mai mult la download că e puţin măricel: Micii Dansatori

Ieri (sâmbătă) am fost la petrecerea Alexiei, prietenă cu Drăgoşel, se cunosc de când erau mici pitici, din parc, iar mămicile au devenit prietene foarte bune, doar datorită copiilor, că altfel nici măcar nu s-ar fi întâlnit. Am fost la Mc Donalds Nord în Ploieşti, unde au o bărcuţă în care se fac petrecerile, iar micuţii sunt încântaţi de mai tot ce se întâmplă pe acolo. Faza zilei a fost partea cu pictatul pe faţă, când Drăgoşel a devenit trigrişor, Felicia pisicuţă, iar Ilincuţa a rămas pinguinul pitic, fără să fie pictată pe făţuca ei buhăită (iar mi-o iau de la Mami), doar datorită mersului specific.

Şi acum plecăm la altă petrecere, că a fost ziua lui Bunicu, zis şi Biu Dan. La muuulţi aaaani! Iiihaaaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.