T de la Tostin

Câtă bucurie poate aduce o chestie aparent mică, dar totuşi atât de mare pentru părinţi; astăzi Drăgoşel a pronunţat corect pe ”C”. E adevărat că urmează ”R”-ul, dar nici nu prea ne mai interesează ăsta. A mers şi la logoped la grădi,  probabil şi lecţiile alea i-au fost de ajutor, deşi progresul parcă a apărut în vacanţă, după ce s-a terminat grădiniţa.

Oricum, asta nu mai este important acum, ci doar faptul că Drăgoşel  pronunţă C-ul, chiar dacă îl mai scapă şi chiar dacă  a început să înlocuiască T-ul cu C-ul, invers faţă de cum pronunţa până acum, sau atum 🙂

Tati s-a bucurat aşa de tare că a învăţat să facă montaje în OpenShot pe Linux ca să-i facă lui Drăgoşel un scurt metraj pe tema asta. Probabil ca multe altele, acum că s-a rezolvat problema asta, o să ne fie dor de ea în turând, dar mai avem două tandidate, Ilinta şi Felitia, aşa că mai avem şanse la Ostar.

5 thoughts on “T de la Tostin

  1. Ma bucur tare mult ca Dragosel spune pe “C”.
    Azi am fost cu el la Magda sa -l tunda si inaintea noastra pe scaunul cu pricina era o domnisoara draguta. S-a deschis o discutie intre domnisoara, Magda si Dragos, care a avut niste raspunsuri de m-a lasat masca. La sfirsit Magda mi-a spus ca Dragos ar trebui dus la TV la emisiunea <Copii spun lucruri trasnite" Si eu sunt convinsa ca ar face audienta!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.