Serbare Ziua Părinților

Serbările la grădi au loc în timpul zilei, o problemă delicată pentru părinți, dar până la urmă, când să le facă? Seara, cu nocturnă? Până una alta, am aflat și noi anul ăsta că există o zi a părinților (24 mai), iar la Drăgoșel la grădiniță au organizat o serbare-carnaval, unde copilașii au recitat niște versuri, au cântat și au dansat, îmbrăcați în diverse costume.

Dacă-i bal, bal să fie, așa că ne-am dus și noi cu Drăgoșel să-i găsim un costum pentru rolul pe care l-a primit și anume Prinț. Păi cum să lipsesc eu la așa ceva frate? Noroc că m-am întors în țară cu o noapte înainte, pe la trei dimineața, ca să fiu fresh la serbarea de dimineață. Revenind, prinț, deci realizezi ce mă face asta pe mine, nu? Păi tocmai regele tată crăcănel să lipsească frate de la sindrofie? Neeh.

Mai puțină aglomerație ca de obicei, că na, nu era chiar serbarea-serbare, ceea ce m-a bucurat. Nesimțirea în continuare la ea acasă, spoită cu telefoane care au sunat de mai multe ori, voci de părinți pe fundal care puteau să-și miște curul fizicul afară și să vorbească în voie etc., dar toate astea au fost eclipsate până la urmă de spectacolul micuților interpreți.

Calitatea înregistrării (nu mă refer la HD-ul camerei foto cu care am surprins episoadele) este destul de slabă, dar tot e mai bine decât să-ți explic eu în scris cum au stat lucrurile.

Vizionare plăcută!

După serbare am fugit  la munte și cu cele două prințesele mici și regina mea iubită :-*

One thought on “Serbare Ziua Părinților

Leave a Reply

Your email address will not be published.