Genti dama de la Genti.CLUB - Reclama Dragos, Felicia, Ilinca

Copiii fac deja reclame la genti dama pe YouTube

Aveam eu ceva îngrijorări pentru viitorul copiilor. Mi-a trecut. De fapt, chiar cred că pot să mă relaxez total.

Azi s-au apucat cei trei mai mari (Dragoș, Felicia și Ilinca), să se joace constructiv: o prezentare pentru o geanta de dama din magazinul online al lui mami, Genți.CLUB.

Dragoș tot filmează de ceva vreme cu telefonul, mai mult orientat pe partea cu gătitul. Nu are el voie să facă tot ce vrea, dar și o pâine prăjită dacă face, poate să vorbească o jumătate de oră despre culoare, aromă, gust. Poate se face bucătar. Sau poate regizor.

Au tot auzit ce vorbeam cu mami despre magazinul ei de genți și când le-am spus că pot prezenta o geantă a fost iureș. Dragoș deja a făcut planul, cum filmează, că el e regizor, că el organizează. Fetele țopăiau că vor fi pe YouTube… și noi când eram mici ne bucuram să vedem 10 min de desene animate în alb-negru. Mă rog, timpurile sunt altele acum. Ilincuța a fost mai tăcută, dar Felicia turuie ca-n fiecare zi, nu contează subiectul, ea are tot timpul ceva de spus. Apare și al patrulea pitic, dar nu în imagine, doar pe fundal cu niște strigăte de luptă pe undeva. Cred că în următoarele episoade intră și el la casting, că e simpatic tare.

Am tăiat doar puțin că era prea lung filmulețul, dar n-a fost nevoie de o a doua dublă. Ne-a plăcut prea mult stângăcia simpatică și copilărească. Nu aveam noi planuri să facem reclame la TV, dar acum e clar că nu ne mai trebuie, avem echipa perfectă pentru reclame pe YouTube 🙂

Ce zici?

 


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply