Copilării matinale

După o săptămână cu prea multe experiențe media ce-au acoperit chiar multe canale de comunicare cu evenimente la care am avut neșansa, dar și privilegiul să particip nemijlocit, nimic nu poate fi mai relaxant decât o sesiune de recitaluri în direct și exclusivitate de la cei mai minunați artiști, copiii noștri. N-au fost aranjați pentru filmare, nici ciufuliți cu dedicație, ci pur și simplu naturali pentru o dimineață de duminică în familie.

Pornisem de la ceva în apropierea Paștelui, ceva pentru Iepurașul care va veni, iar cronologic înregistrările au fost în ordine inversă, Ilincuța prima, Felicia a doua și Drăgoșelul ultimul, dar la montaj am inversat ordinea și n-o mai corectez acum.

Sfârșitul acesta de săptămână este și primul de altfel când am mers la cumpărături cu Ilincuța, adică primul când a mers singurică la cumpărături cu noi. I-a plăcut, dar i-a fost și destul de greu și ei, că e mică și căruciorul mare și multe cumpărături pentru familia mare, dar ne-a ajutat cu ce-a putut și ea micuța…

Și acum, matineul despre care vorbeam mai devreme, cu ce-a avut fiecare de recitat sau cântat, în funcție de inspirație și moment:


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *