Prima excursie completă

Am mers cu toți trei piticii pentru prima dată în excursie. La munte. Locația frumoasă, compania la fel, așa că am avut parte de un weekend foarte plăcut, la aer curat, cu micuții fericiți de jucat în aer liber. Ilincuța cred că n-a stat niciodată atâta timp afară.

A fost și o pregătire pentru vară, când vrem să mergem cu toți trei la mare, foarte probabil la bulgari. Ca de obicei, eu m-am distrat cu căratul, sport național patriarhal, care a durat cel puțin o oră, că deh, parcarea de la bloc nu mai e la scară ca înainte, iar fără patru/cinci drumuri la mașină eu nu pot să savurez momentul…Ăsta este unul din motivele pentru care vreau să ne mutăm la casă la un moment dat. Să parchez și eu mașina și să fac zece metri până în sufragerie. Și până atunci o să crească și copiii și-i pun pe ei să care cumpărăturile și bagajele, așa că am rezolvat-o. Până atunci mă distrez eu. Vine și Drăgoșel cu mine și avantajul este că trebuie să am grijă când traversăm strada, că mai trec mașini, dar se face el mare.

N-au plâns prea mult. Adică nu cred că au plâns toți de-o dată, doar pe rând, în diverse feluri. O să fie destul de complicat cu un drum de șapte ore până la mare, dar asta este, o jumătate de zi o să ne țiuiască urechile și apoi ne revenim.

Ca bagaje mi-am dat seama că nu e chiar așa grav, pentru că vom sta probabil vreo șapte nopți, deci vom lua în principal mai multe hăinuțe, că vom avea mâncarea asigurată, deci asta n-ar trebui să fie o problemă. Dar ăsta va fi episodul doi, momentan ne-am bucurat de episodul unu.

Mostre de fericire:

Tocmai ce-am realizat că buhăita mică, fiind în cărucior majoritatea timpului n-am tras-o în poze, ceea ce peste ani probabil îmi va fi reproșat într-o formă sau alta, dar cum am numit-o buhăită e și normal să îmi reproșeze…

Join the Conversation

4 Comments

  1. Îţi voi trimite diseară poze şi cu “buhăita cea mică” cum îţi place să o alinţi :). A avut grijă cineva să îi facă şi ei câteva poze 😛

  2. Cand am auzit ca plecati toti cinci la munte am ramas muta de uimire si ziceam in sinea mea “domnule ce curaj au copiii acestia”. Abia am asteptat amanunte legata de sejurul petrecut la munte. Ma bucur mult ca v-ati simtit bine, se vede in poze ca totul a fost OK.
    Costinel te rog mult sa nu-i mai spui Ilincutai b…….

  3. Mda, şi Ralucuţa îmi tot zice să n-o mai alint aşa. Acum că s-a mai întins la faţă voi găsi un alt alint, mă gândeam la Buhă 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *