Nume de cod: Aurica

Bond. James Bond. Aurica, Aurica Felicia Violeta Trîmbiţaşu. Numele oficial rămâne neschimbat, dar în urma antrenamentelor intensive şi a rezultatelor remarcabile obţinute în diversele faze de testări, Felicia a primit numele de cod Aurica. N-a fost uşor, am început de când era mică, mult mai mică decât e acum, şi chiar şi acum e mică, deci înţelegi ideea.

Am curajul să spun că dibăcia, măiestria şi talentul, chiar dacă nu sunt din naştere, cu multă muncă, perseverenţă şi consecvenţă pot fi aduse pe culmi nebănuite. Diplomă nu a putut primi, pentru că nu trebuie să existe dovezi, iar toţi cei ce află trebuie eliminaţi, aşa că soarta ţi-e pecetluită. Aurica e pe urmele tale.

Dacă încă nu ţi-e clar care e schema, poate o să-ţi fie, cu prima ocazie când, de dolofană şi capsatoare zâmbăreaţă cu doi dinţi ce este te va face s-o ţii în braţe. Şi atunci să te văd dacă-ţi mai găseşti lănţişorul de aur. Da, de aici e Aurica. P-al meu l-a palmat îngrozitor de dibaci, şi mie-mi ia câteva minute să reuşesc să-i desfac închizătoarea aia mică, pe când ea, fără probleme l-a rezolvat fără contact vizual direct. Ralucuţa nu mai poartă de mult lănţişorul de la mine, e prea expusă zilnic. Drăgoşelul nici nu-şi pune problema să poarte aur, că n-ar avea nicio şansă. Sunt singurul din casă cu lănţic de aur şi asta doar pentru că dorm cu mâna pe el şi sunt vigilent în permanenţă. Atenţie la Aurica!

One thought on “Nume de cod: Aurica

Leave a Reply

Your email address will not be published.