Iepuraș, coconaș

Iepuraș, coconaș fuge sus de pe imaș, sau cam așa ceva a învățat Drăgoșel un cântecel la grădiniță. Dar acum nu este vorba despre el, ci despre un alt iepuraș în devenire, o mini-iepurică, mică, mică, chiar pitică. Daa, Feliciaaaa!

Are fetița noastră deja opt luni și i-au dat doi dințișori jos. Îi așteptăm și pe cei doi de sus, să ne plimbăm cu ea în autobuze și să păcălim lumea că ea e compostorul. Hihihi.

A fost puțin mai mârâită ca de obicei, chestie pe care la Drăgoșel nu am sesizat-o când i-au dat dinții, și nu cred că eram noi mai neglijenți, doar că la cât de zăpăcit și agitat era el în mod normal, nu am observat diferența și dinții i-au ieșit fără nicio problemă. Micuța Feliciuța e mai delicată și cei doi dințișori au cam chinuit-o. Acum este bine,  veselă  și râde cu toată gurița chelă la mine când mă întorc la ea. Minune mică!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Printesa noastra mica Felicia Violeta ne umple tuturor sufletele de bucurie, este o papusica scumpa zambitoare, cand nu stai mult cu ea nici nu poti crede ca poate exagera in plans. Aveam un dor grozav sa stau odata cu ea, acest lucru s-a indeplinit cand mami nu s-a simtit bine, cand am putut sta alaturi de ea si sa ma bucur de gangurelile si zambetele ei.Adevarul este ca Felicia imi este deosebit de draga, avand in vedere ca dorinta vietii mele a fost sa am o fetita, n-a fost sa fie, dar Bunul Dumnezeu v-a dat voua o fetita dragalasa de care ma bucur si eu. Sa ne traiasca!!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *