Fi-miu are și eu nu, ghici motocicletă ce-i?

I-a dat-o taia cadou anul trecut. Atunci era prea mic ca să o folosească. Între timp a călărit-o în diverse moduri prin casă. I-a făcut și puțin tuning scoțându-i farul din față și niște fire. Sirena merge încă, din fericire, sau mai precis din păcate în spații închise, cum ar fi pe hol la noi în casă. Deci, astăzi am ieșit cu mami și cu el în parc să ne plimbăm, adică el, cu motocicleta. În sfârșit a folosit-o la parametrii, adică să nu mai dea din picioare ca Fred și Barney, a folosit pedala de accelerație. Iete-l pe motociclist:

Dar stai puțin, că e jurnalul meu, nu al lui. Și ziceam că el are și eu nu am. Pentru cine încă nu știe, în vara lui 2007 am făcut școala de șoferi pentru categoria A. Am făcut orele, mă descurcam destul de bine în poligon (zicea instructorul) și am și ieșit în trafic cu el. Un sentiment interesant. Cu siguranță până la pensie o să am și eu motorul meu. Sper să fac treaba asta cât încă mai pot să ridic piciorul peste șa. Acum avem însă alte priorități… Era unul azi pe drum înspre Slănic, la vreo 50/60 de ani, cu un chopper sănătos cum o să am și eu cândva, nu mamiii?

Revenind, făcusem dosarul, luasem și țidula de la cursurile teoretice (unde prima oară am scos 16 puncte din 26, cu carnet categorie B de 12 ani la momentul ăla), m-a vindecat Ralucuța și cu fișa medicală. N-am dat de carnet. De ce? Păi eu zic că sigur îl luam. Și dacă îl luam, și mai sigur îmi luam motor. Și dacă îl luam, nu știu ce să mai zic. Dar am decis că mai aștept, ca să mă conving că nu e o criză de mascul de treij’dă ani. Și m-am convins. Vreau. Și voi avea. E doar o chestiune de timp acum…


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 responses to “Fi-miu are și eu nu, ghici motocicletă ce-i?”

 1. nashu Avatar
  nashu

  Criza de mascul parca era pe la patruj’da ani. Deci sigur nu e asta. Abia astept, poate ma conving si eu.

 2. Tata Avatar

  Păi hai, convinge-te că nu mai avem prea mult timp şi vine criza aia adevărată de patruj’dă ani…

 3. nashu Avatar
  nashu

  Pai in 7 ani poate ne cumparam si avion…

 4. Tata Avatar

  Hai s-o luam usor, pe pamant… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *