Jurnal de tată cu un nou look

E vorba de look-ul jurnalului, nu al meu 🙂 I-am refăcut tema blogului Ralucuței (soția mea iubită) în weekendul acesta. Am cam făcut două runde lungi. Prima nu mi-a plăcut, că arăta urât pe mobil, așa că am luat-o de la zero și am făcut alta.

Azi m-am apucat să fac actualizările aici, pe JurnalDeTata.ro și am avut supriza să văd că tema veche nu mai funcționa. Așadar, am instalat o nouă temă și aici. Am pus o poză cu tema veche să-mi amintesc de ea. Mi-a plăcut, a trecut.

E trecut de miezul nopții și nu pot să zic că e cel mai bun mod de a-mi petrece timpul acum. Dar asta o fac după o șezătoare în curte cu copiii, la vânat stele pe cer, deci sunt relaxat. Adică stăm și ne uităm la cer să descoperim stele.

Acum că este vară și ei sunt în vacanță, putem sta mai târziu în curte. Îmi place să-i văd așa mai în natură. Ne uităm la stele, vedem lilieci și nu mai urlăm că ne e frică, nu mai bâzâim că uite musca, uite țânțarul etc. Sindromul clasic copil-apartament-nescos-în-natură.

Deci sunt relaxat că am petrecut ceva timp cu cei trei mai mari. Vlăduț era cu Mami la culcare, așa că stele, el visează doar.

Și ca să ajung la ce vroiam să zic, am pierdut ceva timp cu noua temă a blogului, dar n-am făcut-o numai pentru mine. Am făcut-o pentru ei, pentru amintirile lor. Și pentru tine. Da, pentru tine, că uite, acum citești.

Gata, zice Ralucuța că e unu fără douăzeci. AM. Cam ar fi timpul să mă duc la somn. Păstrăm legătura?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply